Sayfalar

4 Ocak 2018 Perşembe

Ofo Nakit Avans Faizi Nedir? Ofo Nakit Avans Faizi Hakkında


Yazıya başlarken bu resmi neden seçtiniz derseniz bu ofo nakit avans faizi bankaların yeni uydurduğu qnb finansbank'ın öncülüğünü üstlendiği bilinçsiz tüketici olan müşterilerine geçirdiği kazığıdır bu yüzden bende bu yazıya bu fotoğrafı uygun gördüm şimdi size ofo nakit avans faizinin tam olarak ne olduğunu kendi yaşadığım olayla anlatacağım.

Ben yaklaşık 4 senedir qnb finansbank fix card kullanıyordum bu zamana kadar çok ta memnundum güzelde bir limitim vardı ve 5 tane fatura ödeme talimatım vardı. Bir gün ekstremi incelediğimde ekstremde '' ofo nakit avans faizi ücreti'' kesildiğini gördüm '' ben nakit avansta çekmemiştim bu neyin ücreti? '' diyerekten müşteri hizmetlerini aradım bu olayı ilk defa qnb finansbank çıkardığı için müşteri hizmletlerindeki bayanın bile bu ücretten haberi yoktu konu araştırılıp aranmak üzere müşteri hizmetleriyle anlaştık.

Ertesi gün arandım ve ofo nakit avans faizi ücreti bankaya vermiş olduğum otomatik fatura talimatlarının fatura tutarına göre bankaya ödenen ücretmiş bunu duyunca sinirlendim ''tüm bankalar fatura talimatına bonus para veriyor qnb finansbankta üstüne para alıyor'' dedim ve ücretin iptalini istedim. Ücreti iptal edemeyeceklerini başka aidatı olan kredi kartı verecebileceklerini söylediler bunu duyunca daha sinirlendim.

Bunun sonucunda qnb finansbank fatura talimatlarımı iptal ettirdim ve qnb finansbank fix kredi kartımın iptalini istedim.

Sonrasında cepteteb aidatsız kredi kartına başvurdum hemen onaylandı 5 tane fatura talimatımı da cepteteb kredi kartına taşıdıım 100 TL bonusumuda aldım üstelik saçma sapan ücretlerden de kurtulmuş oldum. 

Teşekkürler Cepteteb!

2 yorum:

  1. Hocam eminmisiniz diyicemde. Baya tecrübe etmişsiniz olayı. Zira dediğiniz gibi bankalar otomatik ödeme talimatı verdiğiniz zaman sizi farklı kampanyalardan yararlandırabiliyorlar. Mesela EFT ücreti almamak gibi.Öğrenci kredi kartları mesela. Bunlarda tel faturasına otomatik ödeme talimatı verince bir çok şeyden yararlanabiliyorsunuz. Yapı Kredi kullandım ben.

    YanıtlaSil