Sayfalar

20 Ocak 2018 Cumartesi

Cepteteb Artık 500 TL Altı Bakiyeye Faiz Vermeyecek

Cepteteb

Kendime sürekli Cepteteb Mi? Enpara Mı? sorularını sorarken bir türlü karar veremeyen ben artık tam olarak kararımı bugün bana gelen mesaj ile karar verdim mesaj bizzat Cepteteb'den telefonuma kısa mesaj yani sms olarak geldi.
Bilgilendirme: Faiz oranlarimizi daha avantajli sunabilmek icin CEPTETEB Hesap'in isleyisi ile ilgili bir degisiklik yaptik. 20/02/2018 tarihinden itibaren 500 TL / USD /  EUR / GBP tutara kadar faiz isletilmeyecek olup bu tarihten sonra hesabina faiz islemesi icin 500 TL / USD /  EUR /  GBP ustunde bir tutara sahip olman gerekiyor. SMS istemiyorsaniz 2941'e IPTAL yazip gonderin. Mersis: 0876004342000105  B001

Bu demek oluyor ki 500'den az Türk Lirası/Euro/Dolar paranız var ise Cepteteb bu parayı hesapta tutmanız karşılığı size faiz vermeyecek. Eee ne anlamı kaldı hesapta para tutmamızın? Zaten yeni Cepteteb Kredi Kartı başvurusunda bulunanlardan kart aidatıda talep etmeye başladınız hadi buda yetmedi kredi faiz oranınız da arttı ve yüksek bir seviyeye geldi. Soruyorum size ne avantajınız kaldı şubesiz bankacılık olarak? En azından yakın rakiplerinizi (yapı kredi nuvo,ing bank e-turuncu hesap,enpara,akbank free,e-garanti) takip edin onlardan biraz birşeyler öğrenin.

Unutmayın ki artık insanlar piyasayı çok iyi takip ediyor en avantajlı bankayı biliyor bu yüzden insanlara ne kadar yararlı olursanız size o kadar talep olarak geri dönüş yapacaklardır.

* 21.02.2018 tarihi itibariyle öğrendiğim bir ek bilgi de cepteteb hesaplarda artık hesaptaki 500 TL'den sonrasına faiz işletilecek yani hesabınız da 10.000 TL var ise bunun 9500 TL'sine faiz işleyecek.

9 yorum:

  1. Bu konuda şuan en iyi enpara gibi

    YanıtlaSil
  2. Hocam artık bütün bankalar neredeyse 1.000 TL üstüne faiz veriyor. Tabi döviz içinde geçerli bu. En az 1.000 dolar veya USD için mevduat faizinden faydalanabiliyoruz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Alakası yok çok düşük paralara da yüksek faiz veren bankalar mevcut.

      Sil
    2. Arkadaşa katılıyorum. Bu arada faiz oranları aldı başını gidiyor arkadaş. :) Talip edebilirsiniz.

      Sil
  3. En güzeli enpara. Kesinlikle yüksek faiz veriyor, kullanım açısından oldukça kolay. Enparadan daha fazla verenler var elbette ama tercih enpara.

    YanıtlaSil
  4. Bankalar, her ne kadar bol bol mevduat faizi verse de acısını kredi müşterilerinden çıkarıyor zaten. Faiz oranları artık el yakıyor. Konut kredisi ve ihtiyaç kredisi kullanmak hayal oldu.

    YanıtlaSil
  5. Açıklayıcı olmuş, teşekkürler.

    YanıtlaSil
  6. İNG Bank sms ile kredi mi arıyorsunuz? Tıklayın: ing bank sms ile kredi

    YanıtlaSil