Sayfalar

23 Aralık 2017 Cumartesi

Kredi Notu Düşük Olanlara Kredi Kartı Alma Taktikleri

Benim şu an kredi kartım var fakat daha önce askere gittim ve kredi kartımda kalan bakiye yüzünden kara listeye girip avukatlık oldum ama askerden dönünce kredi notunun düşük olmasına rağmen kredi kartı sahibi oldum.

Size de bugün bu yazımda kredi notunuzun düşük olmasına rağmen nasıl kredi kartı sahibi olacağınız hakkında her zaman yaptığım gibi maddeler halinde bilgi vereceğim.

1) Düşük limitli kart talebinde bulunun. Bir yerden başlamak lazım zaten kredi notunuz düşük olduğu için bankanın size güveni az size tavsiyem az limitli kart talebinde bulunmanız. Örneğin 1000 TL

2) Sigortalı bir iş sahibi olun sigorta girişiniz sizi bankanın gözünde daha önemli birisi yapar hatta bankanın kendisi bile size bu yüzden kredi kartı vermek isteyebilir. Unutmayın çalışanı Allah 'da sever bankada.

3) Maaş hesabınızın bulunduğu bankadan kredi kartı talebinde bulunun banka sizin maaş müşterisi olduğunu bildiği için size kredi kartı vermek için kolaylık sağlayacaktır.

4) Bankaya hesabınıza belirli bir miktar para koyun örneğin 1000 TL sonra o paraya bloke koyup size 1000 TL limitli bir kart vermelerini isteyin banka size kartı verdiği zaman en az asgari tutarını ödemek kaydıyla düzenli olarak kullanın bu sizin ufak ufak kredi notunuzu yükseltecek bankanın gözünde itibarınızı artıracaktır.

5) Eğer kredi kartı başvurusu yapıp red cevabı aldıysanız tekrar başvuru yapmayın bu kredi notunuzun düşmesine sebep olacaktır. Başvurunuz reddedildiyse en az 3-6 ay bekleyin öyle başvuru yapın.

6) Pek tavsiye etmsemde belirli bir ücret karşılığı bankadan tanıdıklarını araya sokarak kredi kartı çıkaranlar var fakat dediğim gibi önermiyorum çünkü malumunuz dolandırılma ihtimaliniz çok yüksek.

7) Üniversiteliler için dağıtılan kartlar var misal 500 TL düşük limitli kart veriyor sigorta maaş istemeksizin bence bu da çok önemli eğer düzenli ödeme yaparsanız yüksek kredi notunun ilk temellerini atmış olursunuz ileride işe girdiğinizde bankaların  size daha yüksek limitli kredi kartlar verdiğini görürsünüz.



Bu maddeler dışında eğer kredi kartı sahibi olmak istiyorsanız sizin için en önemli ve tek şey ödemelerinizi düzenli yapan birisi olmanızdır.

2 yorum:

  1. Hocam güzel yöntemlerde. Eğer ödeme güçlüğü çekenler varsa kredi kartı almasınlar. Yazık sonra batıyorlar aileleri dağılıyor. Çevremizde bir çok kişiden gördüm içim acıyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Önemli olan kullanmayı bilmek bu konuda haklısınız.

      Sil