Sayfalar

21 Şubat 2018 Çarşamba

Enpara Kredi Kartıyla Otomatik Fatura Talimatı Verme


enpara kredi kartı
Enpara Kredi Kartı

İlk enpara kredi kartı sahiplerindenim ve çok memnunum nedenini az çok '' Enpara Kredi Kartı Tanıtımı '' isimli yazımda belirtmişimdir. Bugün de bu memnuniyetimden sebep fatura talimatlarımıda enpara kredi kartıma taşıyayım dedim aldım elime telefonu baktım nasıl yapıcaz diye bir türlü bulamadım sonrada google arama motorunda yaptığım araştırma sonucunda enpara kredi kartı için fatura talimatını diğer banka uygulamalarında olduğu gibi mobil uygulamadan yapamadığımızı fark ettim.

Sonra ise internet sayfası enpara.com'a girdim orada biraz bakında ve buldum ve bunu sizlere de anlatmaya karar verdim.

Enpara Kredi Kartı - Otomatik Ödeme Talimatı Verme
Enpara kredi kartınızın web sitesi enpara.com 'a giriş yaptıktan sonra üst menüde '' TRANSFER ÖDEME '' yazısını göreceksiniz oraya tıklayınca açılan menüde görselde de yuvarlak içine alarak gösterdiğim Talimatlar kısmındaki Ekle/Düzenle yazısına tıklayın. Sonrasında açılan menüde enpara kredi kartını seçerek fatura talimatı için istenilen bilgileri girin.


Önemli Hatırlatmalar:
* Verecek olduğunuz talimatın başka bankada ilişkisi devam ediyorsa iptal edin yoksa enpara kredi kartına talimat verirken hata verir.

* Talimat oluşturduktan sonra verdiğiniz talimatı kontrol edin ki ay sonu sürpriz yaşamayın.

*  Enpara kredi kartıyla verdiğiniz fatura talimatlarından ücret alınmamaktadır.

6 yorum:

  1. Kredi kartı ile otomatik ödeme talimatı vermek çok mantıklı. Hem faturaları takip etmek durumunda kalmıyorsunuz hem de gecikmeye girmemiş oluyor. Makaleniz için teşekkürler.

    YanıtlaSil
  2. Otomatik ödeme talimatlarında kredi kartından alınan 1 tl komisyon bence gereksiz ve fazla.

    YanıtlaSil
  3. Otomatik ödeme talimatları zaman ve gecikme açısından çok etkili, birkaç arkadaşın dediğinin aksine enpara tan talimat verdiğimizde komisyon alınmıyor

    YanıtlaSil
  4. Enpara banka kartıyla da müthişti kredi kartı da öyle. Enparanın kredi kartı ürünü çıkar çıkmaz aldım tabi tüm otomatik ödemeleri de taşıdım avantajlı olduğu için.

    YanıtlaSil
  5. Enpara bankalar arasında en avantajlısıdı. Hem ödemelerde hem de para transferlerinde en çok tercih edilenler arasında yer alıyor.

    YanıtlaSil
  6. Enpara 1 yıldan fazladır kullanıyorum ve ozellikle 3.000 TL'ye kadar faizsiz taksitlendirmesi süper.

    YanıtlaSil