Sayfalar

5 Ocak 2018 Cuma

Kredi Notu Düşük Olanlar Nasıl Kredi Kullanabilir?


Yazıya başlamadan önce kesinlikle belirtmek isterim ki kredi notunuz iyiyse hemen hemen her bankadan zorlanmadan kolay şekilde kredinizi alırsınız burada bahsetmek istediğimiz insanlar kredi sicili bozuk olan veya kredi notu düşük olduğu için kredi alamayan insanlardır. Bu insanlar aşağıda başlıklar halinde belirteceğim yöntemlerle kredi kullanabilirler.


1) İpotek Yöntemi İle Kredi Alma
Ev,arsa,tarla,araba vs tarzında bir mülkünüz varsa bankaya ipotek göstererek kredi başvurusunda bulunabilirsiniz banka bir eksper görevlendirecek ve ipotek malın değerini belirleyip size eksper ücretiyle birlikte kredi teklifi sunacaktır.



2) Yüksek Faizle Kredilendirme
Bazı bankaların kredi notu düşük olanlara normalden daha fazla faiz ve çeşitli ücretler olmak kaydıyla size kredi teklifi sunabilir. Misal Hsbc bankası yüksek faizli olmak kaydıyla kredi notu düşük olan vatandaşlarımıza bile kredi imkanı sunabiliyor.



3) Kefil Göstererek Kredi Alma
Bu zamanda kimse kimseye kefil olmaz ama sizede güvenen inanan birisi var ise yardımcı olmakta isterse banka göstereceğiniz kefilin de belli kritler taşımasını isteyecektir bu kritler kefilin maaşı,mülkü,işi,tahsili,sigortaşı,yaşı vs.dir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder