Sayfalar

6 Ocak 2018 Cumartesi

Hangi Bankadan Daha Kolay Kredi Alabilirim?


Bugün ücretsiz blogger sitemin google istatistiklerine bakarken sitemde bir ziyaretçimizin '' bana hangi banka kredi verir? '' şeklinde arama yaptığını gördüm sitemizde bu aramaya dair bir içerik olmayıncada bu konudada size bilgi vermem gerektiğini istedim. Şimdi sırf o aramayı yapan arkadaşımza istinaden bu konuyu başlıklar halinde anlatacağım.


1) Müşterisi olduğunuz banka
Kredi verecek diye kesin durum yoktur ama günlük işlemlerinizi hallettiğiniz bankanın müşterisi olmadığınız bankalara göre size kredi verme oranı daha fazladır.


2) Maaş ödemesi aldığınız banka
Düzenli olarak maaşınızın yattığı banka sizi göz ardı etmez ne verir bilmem ama emin olun az veya çok size kredi vermek isteyecektir bu yüzden bir uğramanızda fayda var.


3) Kredi kartı kullandığınız banka
Düzenli ödediğiniz bir kredi kartınız mevcut ise kredi kartı olmayanlara göre her zaman bir adım öndesinizdir eğer kredi ihtiyacınız var ise size kredi kartı veren bankaya kredi başvurusu yapmakta fayda var.


4) Daha önce borç ödediğiniz banka
Evvelden kredi çekip veya farklı borçları düzenli ödeyerek kapattığınız banka size güvenir ve büyük ihtimal size seve seve kredi verir.


5) Tanıdık banka personeli
Çevrenizde duymuşsunuzdur belirli bir ücret miktarı karşılığı size direk kredi çekebilen insanlar var bu insanların genelde bankalarda sağlam tanıdıkları,dostları vardır (banka müdürü vs) bu insanlarla anlaşıp onlarada komisyon verip para kazanırlar. 

Sizinde bu aracılık yapan insanlar gibi bankadan tanıdığınız kişi nüfuzlu ve aranızın iyi olduğu biriyse sizden komisyonda almayarak size en iyi krediyi sunabilir.

Eğer bankadan tanıdığınız yok ise kredi konusunda kesinlikle aracıya bulaşmayın bu insanların %90 lık kısmı dolandırı,tefeci vs.dir. 

Bu yöntem yasal olmamasına rağmen malesef son derece yaygın. 


* Bankadan kolay kredi almanın en iyi yöntemi iyi bir kredi siciline sahip olmanızdır. Ücretsiz blogger sitemizde iyi bir kredi siciline ve notuna nasıl sahip olacağınız konusunda bilgiler içeren '' Kredi Notu Yükseltme Yöntemleri ''isimli yazımıza bakabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder