Sayfalar

18 Ocak 2018 Perşembe

Gram Altın Almak Ve Biriktirmek İçin 10 Sebep

Gram Altın

Gram altını eskiden olmasa da yeni nesil altına yatırım aracı olarak görebilirsiniz hatta artık düğünlerde,nişanlarda yeni doğan çocuklara,çeşitli promosyonlarda kullanılmaya başlandı ve git gide yaygınlaşıyor bende buna istinaden daha önce paylaşmış olduğum " Çeyrek Altın Almak Ve Biriktirmek İçin 10 Sebep " adlı yazımdaki gibi maddeler halinde " Gram Altın Almak Ve Biriktirmek İçin 10 Sebep " sıralayacağim.

Başlıyorum...

1) Gram altına yatırım yapan herkes uzun vadede kesinlikle kazanmıştır bunu daha önceki " Geçmişten bugüne gram altın fiyatları " başlıklı yazımda kanıtlarıyla belirttim.

2) Gram altın bütçenizi en az sarsacak ve en uygun fiyatı olan altın yatırım ürünüdür çok önermesemde 1 gr dan saha düşük 0.5 gram 0.25 gram türleride mevcuttur.

3) Fiyatının diğer altın türlerine göre daha uygun olması sebebiyle alım gücünüzü zorlamaz satın aldığınız altınlar çoğaldıkça biriktirme hazzı verir.

4) Kuyumcularda ve bankalarda fiyatı hemen hemen aynıdır.

5) Hediyelik olarak kullandığınızda diğer altın türlerine nazaran bütçenizi daha az sarsar.

6) Çeyrek altındaki gibi eski yeni muhabbeti yoktur yani 2018'den 2019'a geçerken çeyrek altın gibi değer kaybetmez.

7) Kuyumcu tarafından alınan gereksiz işçilik ücreti vs ödemezsiniz.

8) Paraya sıkıştığınızda ihtiyacınız kadarını bozdurursunuz böylece yapmış olduğunuz altın birikimi büyük bir darbe almamış olur.

Örnek verecek olursak bir yere acil ödemeniz gereken 150 TL borcunuz var ve altın birikiminizden vereceksiniz eğer cumhuriyet altınına yatırım yapan biriyseniz 1 cumhuriyet altını bozdurduğunuz için birikiminiz ortalama 1050 TL darbe alacak ama gram altın birikimi yapan biriyseniz sadece 1 gram altın bozdurup borcunuzu ödersiniz ve biriminiz sadece ortalama 160 TL gibi küçük bir darbe almış olur.

9) Bankaların altın günlerinde ve altına kira sertifikası işlemlerinde kolay ve değerinde işlem görür.

10) Gram altın yatırım olarak en az risk taşıyan altın yatırım ürünüdür.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder